KVKK Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Aydınlatma Metni

Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı (“Vakıf”), kişisel verilerinizi koruma konusuna büyük önem vermektedir. Bu metin, Vakıf tarafından işlenen kişisel verilere ilişkin olarak sizi bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri

Vakıf, kadın ve çocuklara eğitim ve destek sağlama amacıyla faaliyet göstermektedir. Kişisel verileriniz, bu amaca uygun olarak işlenmektedir. Kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuki sebepleri, Kanun’un 5. ve 6. maddelerine dayanmaktadır.

2. Toplanan Kişisel Veriler

Vakıf, adınız, iletişim bilgileriniz gibi kimlik ve iletişim bilgileri gibi belirli kişisel verileri toplayabilir.

3. Kişisel Verilerin Aktarımı ve İşbirliği

Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak ve KVKK’nın izin verdiği ölçüde, Vakıf tarafından belirlenen amaçlar doğrultusunda iş ortaklarına, hizmet sağlayıcılarına ve yasal mercilere aktarılabilir.

4. Kişisel Verilerin Saklama Süresi

Kişisel verileriniz, yasal süreler ve Vakıf’ın amacı doğrultusunda gerekli olan süre boyunca saklanacaktır.

5. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizler, kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, verilere erişim hakkı, verilerin düzeltilmesi veya silinmesi, işleme faaliyetlerine itiraz etme gibi haklara sahipsiniz.

6. İletişim

KVKK ile ilgili sorularınız ve talepleriniz için aşağıdaki iletişim kanalı üzerinden Vakıf ile iletişime geçebilirsiniz:

Adres: [Vakıf Adresi] E-posta: info@dilanpolatvakfi.org

7. Değişiklikler

Bu Aydınlatma Metni, Vakıf’ın politika ve uygulamalarındaki değişikliklere uygun olarak güncellenebilir. En güncel hali her zaman Vakıf web sitesinde yer almaktadır.

Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı olarak, toplumun en değerli varlıkları olan kadınlarımız ve çocuklarımızın yaşamlarını güçlendirmeyi, onlara destek olmayı ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Menüler

İletişim

İstanbul / Türkiye

Bağış

Bugün bir çocuğun geleceğini aydınlatmak için bir adım atın. Bağış yaparak destek olun!

© Copyright 2023 by Dilan Polat Holding