Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı

Biz Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı olarak, geleceğimizi inşa eden bu değerli bireylerin yanında olmak, onlara destek vermek ve onların yaşamlarını dönüştürmek için çaba gösteriyoruz. Siz de bize katılarak, bu misyonun bir parçası olabilir, kadınlarımızın ve çocuklarımızın hayatlarına ışık tutabilirsiniz.

Vakfımızı Tanıyın,
amacımızı keşfedin

Yardım ve Destek Vakfı

Yüzlerce İhtiyaç Sahibinin Hayatına Dokunuyoruz!

Yardıma İhtiyaçları Var!

Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek

Vakfımızın Amacı ve Misyonu

Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı olarak, toplumun en değerli varlıkları olan kadınlarımız ve çocuklarımızın yaşamlarını güçlendirmeyi, onlara destek olmayı ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Amacımız, kadınların eşitlik, özgürlük ve özsaygı temelinde gelişimini desteklemek ve onların toplumsal rollerini daha etkin bir şekilde üstlenebilmeleri için gerekli kaynakları sağlamaktır. Çocuklarımızın ise sağlıklı, güvenli ve eğitim dolu bir çevrede büyümelerini sağlayarak potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını amaçlıyoruz.

Misyonumuz, kadınların ve çocukların eğitimine erişimlerini kolaylaştırmak, sağlık hizmetlerine erişimlerini güvence altına almak ve toplumsal destek ağlarını güçlendirmek yoluyla onların yaşamlarına olumlu dokunuşlar yapmaktır. Vakfımız, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi çeşitli faaliyetlerle kadınlarımızın ve çocuklarımızın yaşamlarına pozitif etkiler sağlamayı amaçlamaktadır.

Geleceğe Umut Olun: Bağışlarınızla Daha Aydınlık Yarınlar İnşa Edin

er bağış, kadınların ve çocukların hayatlarına anlam katmak, eğitim ve destekle umutla dolu bir gelecek inşa etmek için atılan değerli bir adımdır.

Mütevelli Heyeti

Kurucu - Mütevelli Üyesi

Mütevelli Üyesi

Yön. Kur. Bşk. Yardımcısı

Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu Yedek Üye

Kadın ve Çocukların Eğitime ve Desteğe İhtiyacı Var

Haydi Sende Destekçi Ol !

Menüler

İstanbul / Türkiye

Bağış

Bugün bir çocuğun geleceğini aydınlatmak için bir adım atın. Bağış yaparak destek olun!