Gizlilik Sözleşmesi

Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı (“Vakıf”), ziyaretçilerimizin ve kullanıcılarımızın gizliliğini önemsemektedir. Bu gizlilik sözleşmesi, Vakıf’ın web sitesi ve hizmetleri (“Hizmetler”) kullanımı sırasında toplanan ve işlenen kişisel bilgiler hakkında sizi bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

1. Toplanan Bilgiler

Vakıf, web sitesini ziyaret ettiğinizde veya Hizmetleri kullandığınızda çeşitli kişisel bilgiler toplayabilir. Bu bilgiler arasında ad, iletişim bilgileri, demografik veriler ve ilgi alanları yer alabilir.

2. Bilgilerin Kullanımı

Topladığımız kişisel bilgileri aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanabiliriz:

• Hizmetlerimizi sunmak, işlemek ve yönetmek.
  • İletişim kurmak ve güncellemeler sağlamak.
  • İstatistiksel analizler yapmak ve kullanıcı davranışlarını anlamak.
  • Kanun ve düzenlemelere uymak.

3. Bilgilerin Paylaşımı

Kişisel bilgilerinizi, yasal düzenlemelere uygun olarak ve KVKK’nın izin verdiği ölçüde, iş ortaklarına, hizmet sağlayıcılarına ve yasal mercilere aktarabiliriz.

4. Güvenlik

Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için çeşitli teknik ve organizasyonel önlemler alıyoruz. Ancak, internet üzerinden iletişimde bulunmanın tamamen güvenli olmadığını unutmayınız.

5. Çocukların Gizliliği

Hizmetlerimiz 18 yaşından küçük bireyler için tasarlanmamıştır ve bu yaş grubundan kişisel bilgileri kasıtlı olarak toplamayız.

6. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizler, kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, verilere erişim hakkı, verilerin düzeltilmesi veya silinmesi, işleme faaliyetlerine itiraz etme gibi haklara sahipsiniz.

7. Değişiklikler

Bu gizlilik sözleşmesi, Vakıf’ın politika ve uygulamalarındaki değişikliklere uygun olarak güncellenebilir. En güncel hali her zaman Vakıf web sitesinde yer almaktadır.

8. İletişim

KVKK ile ilgili sorularınız ve talepleriniz için aşağıdaki iletişim kanalı üzerinden Vakıf ile iletişime geçebilirsiniz:

Adres: [Vakıf Adresi] E-posta: info@dilanpolatvakfi.org

9. Kabul Edilme

Bu gizlilik sözleşmesini kabul ederek, kişisel bilgilerinizin toplanmasını ve işlenmesini bu koşullar altında kabul etmiş olursunuz.

Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı olarak, toplumun en değerli varlıkları olan kadınlarımız ve çocuklarımızın yaşamlarını güçlendirmeyi, onlara destek olmayı ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Menüler

İstanbul / Türkiye

Bağış

Bugün bir çocuğun geleceğini aydınlatmak için bir adım atın. Bağış yaparak destek olun!